

PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING

May 24, 2023

9:00 a.m. to 11:00 a.m.

Zoom | To register, click this link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsf-6tqz4sHtxym-KBYJ9jtxILSRJpVw2n

Time	Agenda
9:00-9:10 a.m. 10 min	Welcome
9:10-9:40 a.m. 30 min	 Statewide Updates DBHR Prevention Section Health Equity Survey Action Plan & Budget Template Excellence in Prevention (EIP) Registry Updates
9:40-10:20 a.m. 40 min	Umbrella Contract and CPWI Coalition Task Order • Review • Q&A
10:20-10:30 a.m. 10 min	Break
10:30-10:45 a.m. 15 min	Prevention Budget Updates
10:45-11:00 a.m. 15 min	Minerva Data Refresh

Next Meeting: August 22-24th as part of the Coalition Leadership Institute

Visit Athena for more information at: TheAthenaForum.org

To access slides and documents after this meeting please visit <u>www.TheAthenaForum.org</u> and click on <u>Prevention Provider Learning</u> <u>Community - current meeting information</u> under **All provider** on the **Home Page**.