

PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING

March 24, 2021

9:00 a.m. to 12:00 p.m.

GoTo Online Webinar | To register, click this link: <u>https://attendee.gotowebinar.com/register/4915504578405538829</u> After registering, you will receive an email outlining how to join this event.

Time	Agenda
9:00-9:05 a.m. 5 min	Welcome / Introduce new prevention providers to the call
9:05-9:50 a.m. 45 min	 DBHR Communication DBHR Updates Kasey Kates Training updates Alicia Hughes CPP Recognition Alicia Hughes
9:50-9:55 a.m. 5 min	DFC Grants Available Ray Horodowicz
9:55-10:00 a.m. 5 min	Lending Library Martha Williams
10:00-10:10 a.m. 10 min	2020 Community Survey Sandy Salivaras-Bodner
10:10-10:40 a.m. 30 min	Legislative Updates Sarah Mariani
10:40-11:10 a.m. 30 min	Break
11:10-12:00 p.m. 50 min	3 rd Hour Training – Prevention of youth homelessness (Dept. of Commerce) and the Family Reconciliation Services (DCYF) and how CPWIs can get involved <i>Kim Justice,</i> <i>Executive Director, Office of Homeless Youth; Jess Lewis, Director, Adolescent Programs at</i> <i>Department of Children, Youth and Families; SL (Shree Lakshmi) Rao, Senior Fellow, Office of</i> <i>Homeless Youth, Department of Commerce</i>

Next Meeting: April 28, 2021

New registration link to be sent soon!

Continue to visit the April LCM event on Athena calendar for updates:

https://www.theathenaforum.org/dbhr-learning-community-meeting-april-2021.

To access slides and documents after this meeting please visit <u>www.TheAthenaForum.org</u> and click on <u>Prevention Provider Learning</u> <u>Community - current meeting information</u> under **All provider** on the **Home Page**.

