

## **PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING**

## March 25, 2020

## 9:00 a.m. to 11:00 a.m.

GoTo Online Webinar | To register click this link: <u>https://attendee.gotowebinar.com/register/8985369955536555266</u>. After registering, you will receive an email outlining how to join this event.

9:00-9:05 a.m. 5 min	Welcome / Introduce new prevention providers to the call
9:05-9:45 a.m. 40 min	OSPI Communication • OSPI Updates Mandy Paradise DBHR Communication • DBHR Updates Kasey Kates • Training updates Alicia Hughes • CPP Recognition Kasey Kates
9:45-9:50 a.m. 5 min	2019 Community Survey and 2020 Data Books Sandy Salivaras
9:50-10:00 a.m. 10 min	Legislative Session 2019 Sarah Mariani
10:00-10:30 a.m. 30 min	Community Highlights <ul> <li>Grays Harbor Erika Jenkins</li> <li>Skagit Isaac Wullf</li> <li>Mt. Baker Erika Jenkins</li> </ul>
10:30-10:45 a.m. 15 min	DH Take Back Day Resources Billy Reamer and Mallory Peak
10:45-11:00 a.m. 15 min	<b>Recommendations for using the terminology Cannabis vs. Marijuana</b> Alex Sirotzki, Sara Broschart, and Kristen Haley
11:00-11:10 a.m. 10 min	Break
11:10-12:00 p.m. 50 min	COVID-19 Question and Answer Session

## Next meeting is part of the Coalition Leadership Institute – May 27<sup>th</sup>

Register at https://www.theathenaforum.org/webinar-2020-coalition-leadership-institute.

To access slides and documents after this meeting please visit <u>www.TheAthenaForum.orq</u> and click on <u>Prevention Provider Learning</u> <u>Community - current meeting information</u> under **All provider** on the **Home Page**.

