

PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING

January 26, 2022

9:00 a.m. to 11:00 a.m.

Zoom | To login, click this link: https://zoom.us/j/97448979357?pwd=bnhWVkNteW5nQmc4MWJCYkh0UXRYUT09

Time	Agenda
9:00-9:05 a.m. 5 min	Welcome / Introduce new prevention providers to the call
9:05-9:35 a.m. 30 min	Statewide Updates DBHR Prevention Section
9:35-9:45 a.m. 10 min	Prevention Summit Highlights Kersten Tano
9:45-9:55 a.m. 10 min	CPWI Community Survey Sandy Salivaras
9:55-10:10 a.m. 15 min	COVID Student Survey Tyler Watson
10:10-10:25 a.m. 15 min	Young Adult Riding and Driving (YARD) Study Billy Reamer / University of Washington
10:25-10:35 a.m. 10 min	Youth Participatory Action Research (YPAR) Alexis Schmierer / Washington State University
10:35-11:00 a.m. 25 min	Legislative Session 2022 Sarah Mariani
11:00-11:20 a.m. 20 min	Break / Optional Networking Activity
11:20-12:00 p.m. 40 min	3 rd Hour Training – Governor's Challenge: Service Member, Veteran, and Families Suicide Prevention Codie Garza – Washington Department of Veteran Affairs

Next Meeting: February *Optional

Zoom: https://theathenaforum.org/training-

calendar/month/2022-02

To access slides and documents after this meeting please visit <u>www.TheAthenaForum.org</u> and click on <u>Prevention Provider Learning</u> <u>Community - current meeting information</u> under **All provider** on the **Home Page**.

