

PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING

January 22, 2020

9:00 a.m. to 11:00 a.m.

GoTo Online Webinar | To register click this link: https://attendee.gotowebinar.com/register/2502391012560371211.

After registering, you will receive an email outlining how to join this event.

9:00-9:05 a.m. 5 min	Welcome / Introduce new prevention providers to the call
9:05-9:35 a.m. 30 min	OSPI Communication OSPI Updates Mandy Paradise DBHR Communication DBHR Updates Kasey Kates Training updates Endalkachew Abebaw CPP Recognition Kasey Kates
9:35-9:45 a.m. 10 min	2020 Prevention Summit Kasey Kates/Angie Funaiole
9:45-9:55 a.m. 10 min	MHPP and CBO Grantees Jennifer Hogge
9:55-10:05 a.m. 10 min	Community Survey Update Sandy Salivaras
10:05-10:10 a.m. 5 min	Community Highlight: Auburn Antonio Edwards
10:10-10:20 a.m. 10 min	Listening Session Sarah Mariani
10:20-10:50 a.m. 30 min	Legislative Session 2020 Sarah Mariani

3rd Hour Training – Federal Budget Briefing NASADAD

Next meeting March 25, 2020

To access slides and documents after this meeting please visit <u>www.TheAthenaForum.orq</u> and click on <u>Prevention Provider Learning</u>

<u>Community - current meeting information</u> under **All provider** on the **Home Page**.

