

PREVENTION LEARNING COMMUNITY MEETING

April 28, 2021

9:00 a.m. to 12:00 p.m.

Go To Webinar | To register, click this link: https://attendee.gotowebinar.com/register/5718714317408114444

After registering, you will receive an email outlining how to join this event.

Time	Agenda
9:05-9:05 a.m. 5 min	Welcome / Introduce new prevention providers to the call
9:05-9:50 a.m. 45 min	OSPI/ESD Communication DBHR Communication DBHR Updates Sarah Mariani Training updates Alicia Hughes CPP Recognition Alicia Hughes
9:50-10:00 a.m. 10 min	Legislative Updates Sarah Mariani
10:00-10:10 a.m. 10 min	Management Information System Updates Lauren Bendall
10:10-10:25 a.m. 15 min	CPWI Community Survey & Data Book Updates Sandy Salivaras
10:25-10:40 a.m. 15 min	Community Highlights: San Juan County - Strengthening Families Christine Steele
10:40-10:50 a.m. 10 min	Boys & Girls Club: WA Youth of the Year Sonja Pipek
10:50- 11:00 a.m. 10 min	Break
11:00-12:00 p.m. 60 min	3 rd Hour Training Department of Health's Youth Cannabis & Commercial Tobacco Prevention Program. Stacia Wasmundt, Youth Tobacco Prevention Coordinator; Jacob Delbridge, Policy, Systems & Environmental Changes Coordinator

"Youth Commercial Tobacco and Cannabis Prevention Strategies in WA State"

There will be a discussion of cannabis and commercial tobacco policies in WA state, local control, and an overview of the recently released <u>Washington State Commercial Tobacco Prevention and Control Five-Year Strategic Plan</u>.

See you *virtually* at the **2021** Coalition Leadership Institute

Virtual | May 11 – May 13

To access slides and documents after this meeting please visit www.TheAthenaForum.org and click on Prevention Provider Learning Community - current meeting information under **All provider** on the **Home Page**.

